menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:45
  • Eukanuba Large Breed adult kip 12 kg

Eukanuba Large Breed adult kip 12 kg

Kwaliteitsvoeding op basis van kip voor volwassen honden van grote rassen met een gewicht boven de 25 kg. 
36,95

  • Eukanuba Large Breed adult kip 12 kg
  • 36,95
Eukanuba Large Breed adult kip is een voeding speciaal voor volwassen honden met een gewicht boven de 25 kg en wordt aanbevolen voor grote honden zoals Duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers.

Deze voeding is samengesteld met een verlaagd vetgehalte dat het behoud van een optimaal gewicht bevordert om de gewrichten te ontlasten. Verder bevat het natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroïtinesulfaat voor gezonde gewrichten. Het bevat hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt), vetten, koolhydraten, vezels en belangrijke vitaminen en mineralen voor de gezondheid en het welzijn van jouw volwassen hond van een groot of zeer groot ras.

Eukanuba Large Breed adult kip bevat 3D DentaDefense-technologie wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de vorming van tandsteen tot wel 80% vermindert (resultaten kunnen variëren) en jouw hond helpt een sterk gebit te houden.

Dit voer voor grote tot zeer grote honden is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten van topkwaliteit, zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen, om jouw hond een 100% complete en uitgebalanceerde voeding te geven.