0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:45
  • IAMS kattenvoer Mature & Senior Chicken 10 kg

IAMS kattenvoer Mature & Senior Chicken 10 kg

Complete en smakelijke voeding met een hoog gehalte kip voor katten vanaf 7 jaar.
37,95 29,95

Actie geldig t/m : 08-01-2019 en zolang de voorraad strekt.
Op voorraad / levertijd binnen 1 tot 2 werkdagen
  • IAMS kattenvoer Mature & Senior Chicken 10 kg
  • 37,95 29,95
Iams Cat Mature & Senior Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor katten vanaf 7 jaar en rijk aan malse gebraden kip (38% kip en kalkoen).

Het voer bevat een natuurlijke bron van taurine voor gezonde ogen en hoogwaardige eiwitten voor het behoud van sterke spieren en een speciaal afgestemd vezelmengsel, met onder meer prebiotica en bietenpulp, ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering en ter bevordering van de opname van belangrijke voedingsstoffen.

Het voer bevat essentiële voedingsstoffen voor gezonde gewrichten, is samengesteld om de urinewegen gezond te helpen houden en bevat zeven essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart. Verrijkt met antioxidanten ter ondersteuning van een sterk immuunsysteem en met omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht.

De krokante brokjes reinigen het gebit van jouw kat met elke hap en helpen zo tandplak te verminderen dat kan leiden tot slechte adem.

Iams kattenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en is geproduceerd zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.