• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:45

Dé grootste specialist voor dier en tuin in Brummen

Met ruim 1.000 m2 mogen we ons met recht de grootste dierenwinkel in Brummen noemen. In onze winkel vind je alle benodigdheden voor je huisdier, hobbydier, ruitersport en voor de tuin. Ervaar een ongekende winkelbeleving, met volop gratis parkeergelegenheid, een uitgebreide ruitersportafdeling en een zeer indrukwekkend assortiment diervoeding en dierbenodigdheden. Alles voor de duivensport, outdoor- en werkkleding, meststoffen, zaden en volop tuinartikelen. Wij zijn gevestigd op een makkelijk bereikbare locatie in Brummen, nog geen 4 km vanaf het centrum van Zutphen. Adres en openingstijden >

Groot assortiment, scherpe prijzen

Groot assortiment, scherpe prijzen

In onze winkel vind je werkelijk alles voor hond, kat, paard en ruiter, knaagdier, vogel, duif, pluimvee, (hobby)boerderijdieren en tuinartikelen. Tezamen met ons deskundig personeel en zeer scherpe prijzen is een bezoek aan onze winkel een must voor elke dieren- en tuinliefhebber! 
Voeding altijd voordelig

Voeding altijd voordelig

Wij hebben in onze winkel een afdeling met een zeer groot assortiment voordelige grote verpakkingen voeding, honden, katten, paarden en hobbydieren. Bij ons ben je verzekerd van verse producten, scherpe prijzen en een deskundig advies!
Het mooiste voor hond en kat

Het mooiste voor hond en kat

In onze winkel kunt u naar hartenlust shoppen voor uw dier. Wij hebben de mooiste accessoires, zoals stijlvolle design meubelen voor hond en kat. Altijd de nieuwste trends!
Alles voor het paard

Alles voor het paard

De paardenbezitter kan bij ons terecht voor alles wat hij of zij maar nodig heeft. Voeding van topmerken zoals Pavo, Hippostar en Hartog voor groothandelsprijzen, en volop verzorgingsmiddelen en supplementen. Voor de stal verkopen wij Plospan houtvezel en vlasvezel. Je parkeert voor de deur zodat je jouw aankopen gemakkelijk kunt inladen!
Ruitersportafdeling

Ruitersportafdeling

Onze uitgebreide afdeling ruitersport is een ware belevenis voor zowel de recreatie- als de wedstrijdruiter. Persoonlijk contact met de klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontvangen je dan ook graag om onze ruime collectie voor ruiter en paard te bekijken.
Voor de tuin

Voor de tuin

Naast outdoor- en werkkleding, hebben wij een compleet tuinassortiment met meststoffen, potgrond en tuinaarde, zaden en afrasteringsproducten, tuingereedschappen en nog veel meer. In het tuinseizoen hebben we bovendien volop tuinplanten!