0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:45

Alles voor paard en ruiter bij Van der Bijl Diervoeders

Paardenliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres voor paardenvoeding en -benodigdheden. In onze winkel vindt u een grote voorraad paardenvoer van de beste merken tegen aantrekkelijke prijzen. Ook voor verzorgingsbenodigdheden, supplementen, snacks en stalbenodigdheden bent u van harte welkom in onze winkel.

Paardenvoer

In ons assortiment vindt u onder andere paardenvoer van de merken Pavo, Havens, Cavalor, Hippostar en Subli. De voedingen zijn verkrijgbaar in handige kleinverpakkingen of in grootverpakkingen zodat u langere tijd vooruit kunt. Tevens kunt u bij ons terecht voor heerlijke verse voederwortels voor uw paard.

Bodembedekkers voor uw paardenstal

Een frisse en schone stal creëert u in een handomdraai met de bodembedekkers van Van der Bijl Diervoeders. In ons assortiment vindt u onder andere houtvezel, zaagsel, zaagselkorrels, vlas, strovezel, stropellets, en hennepvezel en -strooisel van Aubiose en Hemparade.
Ruitersportartikelen

Ruitersportartikelen

In onze winkel vindt u een complete outfit voor paard en ruiter, verzorgingsartikelen en wedstrijdbenodigdheden. Geniet samen met uw paard van de verschillende takken van de paardensport.