• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:45

Alles voor paard en ruiter bij Van der Bijl Diervoeders

Paard en ruiter

Paardenliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres voor paardenvoeding en -benodigdheden. In onze winkel vind je een grote voorraad paardenvoer van de beste merken tegen aantrekkelijke prijzen. Ook voor verzorgingsbenodigdheden, supplementen, snacks en stalbenodigdheden ben je van harte welkom in onze winkel.

Paardenvoer

In ons assortiment vind je onder andere paardenvoer van de merken Pavo, Havens, Cavalor, Hippostar en Subli. De voedingen zijn verkrijgbaar in handige kleinverpakkingen of in grootverpakkingen zodat je langere tijd vooruit kunt. Tevens kun je bij ons terecht voor heerlijke verse voederwortels voor jouw paard.

Bodembedekking

Bodembedekkers voor de paardenstal

Een frisse en schone stal creëer je in een handomdraai met de bodembedekkers van Van der Bijl Diervoeders. In ons assortiment vind je onder andere houtvezel, zaagsel, zaagselkorrels, vlas, strovezel, stropellets, en hennepvezel en -strooisel van Aubiose en Hemparade.

Ruitersportartikelen

Ruitersportartikelen

In onze winkel vind je een complete outfit voor paard en ruiter, verzorgingsartikelen en wedstrijdbenodigdheden. Geniet samen met je paard van de verschillende takken van de paardensport.