0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:45

Uw paardendekens snel en professioneel gereinigd

In samenwerking met dekenwasserij Montfoort zorgen wij ervoor dat uw dekens vakkundig gereinigd en gerepareerd worden. Of het nu fleecedekens, zomer- en winterdekens, zadeldekjes of bandages zijn, uw dekens zijn voor wassen en repareren bij ons in goede handen.

Paardendekens wassen verlengt de levensduur

Paardendekens kunnen, mits ze goed worden onderhouden, jaren meegaan. Door uw dekens periodiek professioneel te laten reinigen, hebben vuil en zweet minder kans om diep in het materiaal te dringen. U kunt daarmee de levensduur van uw deken aanzienlijk verlengen.

Wasvoorschrift

Uw dekens worden bij de dekenwasserij met de grootst mogelijke zorg en volgens het wasvoorschrift gewassen en gedroogd. Wij verzoeken u om overtollig haar af te borstelen en de sluitingen en/of bilkoorden vast te maken. Dit voorkomt eventuele schade tijdens het wassen.

Vakkundig gerepareerd

De dekenwasserij kan uw paardendekens ook repareren en waterafstotend maken. Gescheurde dekens, loszittende singels en kapotte gespen worden op vakkundige wijze gerepareerd. Hiervoor wordt uiteraard materiaal van hoge kwaliteit gebruikt. De deken wordt vóór reparatie in principe altijd professioneel gereinigd. Uiteraard wordt bij reparatie zoveel mogelijk rekening gehouden met de kleur en het materiaal van uw deken. De kosten voor reparatie zijn afhankelijk van de schade.

Inleveren/ophalen

Dekens worden elke dinsdag in de oneven weken opgehaald. U kunt na 2 weken uw deken schoon en eventueel gerepareerd alweer ophalen.

Tarieven

 Alle dekens (ook winterdekens)* 13,75
 Waterafstotend maken van uw deken / impregneren 6,00
 Zadeldek / sjabrak wassen 6,00
 Beenbeschermers / bandages (per 2) 4,50
 Het wassen van een los halsstuk is gratis!  

* Bucas dekens worden altijd met Bucas Wash gewassen zonder dat hier extra kosten voor in rekening gebracht worden.

Spaar uw eigen wasmachine en kom naar Van der Bijl Diervoeders!