• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 49
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:45

Ontdek het tuinassortiment van Van der Bijl Diervoeders

Tuinassortiment

Wij hebben alles in huis om het onderhouden van je tuin zo gemakkelijk mogelijk te maken. Meststoffen, tuinaarde, zaden, tuingereedschap en nog veel meer. In het tuinseizoen kun je bovendien bij ons terecht voor de mooiste tuinplanten.

Meststoffen en potgrond

Meststoffen en potgrond

Een goede bodem is onmisbaar voor je planten. In onze winkel vind je de potgrond die geschikt is voor jouw planten. Ook hebben je planten regenmatig voeding nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. Voor iedere plant is de juiste meststof te vinden. Bij ons vind je kalk en meststoffen van DCM.

Gereedschap en onderhoud

Gereedschap en onderhoud

In onze winkel vind je allerlei gereedschap voor het onderhouden van jouw tuin. Denk aan harken, schoffels, spades, snoeischaren en bezems. Ook vind je in onze winkel een uitgebreide collectie met Gevavi buitenschoeisel, Dunlop laarzen en Gevavi werkschoeisel.

Afrasteringen

Afrasteringen

Op zoek naar de juiste afrastering voor jouw paarden, koeien, varkens of ander vee? Loop dan even bij ons binnen. In ons assortiment vind je onder andere gaas, afrasteringspalen en planken. Zo creëer je gemakkelijk een veilig afgerasterd gebied voor je dieren.