0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:45

Ontdek het tuinassortiment van Van der Bijl Diervoeders

Wij hebben alles in huis om het onderhouden van uw tuin zo gemakkelijk mogelijk te maken. Meststoffen, tuinaarde, zaden, tuingereedschap en nog veel meer. In het tuinseizoen kunt u bovendien bij ons terecht voor de mooiste tuinplanten.

Meststoffen en potgrond

Een goede bodem is onmisbaar voor uw planten. In onze winkel vindt u de potgrond die geschikt is voor uw planten. Ook hebben uw planten regenmatig voeding nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. Voor iedere plant is de juiste meststof te vinden. Bij ons vindt u kalk en meststoffen van DCM.

Gereedschap en onderhoud

In onze winkel vindt u allerlei gereedschap voor het onderhouden van uw tuin. Denk aan harken, schoffels, spades, snoeischaren en bezems. Ook vindt u in onze winkel een uitgebreide collectie met Gevavi buitenschoeisel, Dunlop laarzen en Gevavi werkschoeisel.

Afrasteringen

Op zoek naar de juiste afrastering voor uw paarden, koeien, varkens of ander vee? Loop dan even bij ons binnen. In ons assortiment vindt u onder andere gaas, afrasteringspalen en planken. Zo creëert u gemakkelijk een veilig afgerasterd gebied voor uw dieren.